1 minuten leestijd (211 woorden)

2e Timberwolves Memorial 2018

Afgelopen weekend was het voor de jeugd het eerste toernooi van het seizoen. Voor het Cas begon het 2e seizoen en heeft hij vorig jaar ervaring op kunnen doen als 'pré'-kuiken bij de toernooien en zal hij nu pas echt als kuiken de toernooien gaan bezoeken.

Daarnaast deed Job voor het eerst mee bij een toernooi. Na pas een half jaar in een schermpak rond te lopen was het voor hem het moment van de waarheid.

Cas deed mee bij de kuikens en Job bij de benjamins. Deze categorieën werden samengevoegd i.v.m. het aantal kuikens (5).

Het leuke van dit toernooi is dat er 2 voorrondes zijn en dat er daarmee lekker veel geschermd kan worden door iedereen.

Cas moest in de eerste poule nog een beetje wakker worden en ging wat rustig van start, terwijl hij juist zo energiek kan zijn.

Job daarentegen was klaarwakker door de spanning waarschijnlijk en wist direct zijn eerste wedstrijdje te winnen, hoe lekker is dat!

Allebei gingen ze steeds beter schermen en zijn er mooie acties en punten gemaakt.

Aangekomen in de eliminatie bleek de tegenstander op dit moment toch een maatje te groot maar hebben beide schermers een leuke dag gehad en weer ontzettend veel geleerd. Als schermer en als mens.

Dat is waar ik als trainer veel energie van krijg.

Uitstapje naar Brugge
Koning Willem II toernooi in Tilburg
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
maandag 17 mei 2021

Meest gelezen

Contact SV En Cavant

Bezoekadres:
Jan van Egmondstraat 16, Purmerend
 
Telefoon: 06-48690978
 

Volg ons

            

 
© 2015 - 2021 SV En Cavant - Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: PeterSwebsites