1 minuten leestijd (230 woorden)

4e Ferrum Vetum in Utrecht

Voor het 9e weekend op rij was En Cavant afgelopen weekend te vinden bij een van de toernooien. Dit keer was het 4e Ferrum Vetum in Utrecht het strijdtoneel voor de veteranen Leo & Marco. De veteranenwedstrijd staan bekend om de grote hoeveelheid wedstrijden die er gespeeld worden en het soepele verloop van de wedstrijd.

De zaal in Utrecht lag op de 3e etage, te bereiken met een glazen lift. Dit was de eerste uitdaging voor Leo met zijn hoogtevrees. De eerste horde was genomen. Verder kon Leo in de poule ook nog een wedstrijd winnen maar was nog wel toebedeeld aan de B-poule.

Marco was in het begin van het toernooi nog een beetje aan het zoeken met de nieuwe technieken die hij heeft geleerd en daarom mocht hij ook plaatsnemen in de B-poule.

Helemaal niet erg aangezien zij op dit moment nog voldoende uitdaging hebben in deze B-poule. In de B-poule volgden 14 wedstrijden die in een sneltreinvaart gespeeld werden. Marco wist er hier van 5 te winnen. Leo wist er 3 te winnen. Onderling wist Leo te winnen met 5-2. Altijd goed om te zien dat de twee veteranen zoveel progressie boeken in de wedstrijden die zij spelen. Ze hebben qua ervaring wat achterstand t.o.v. het overgrote deel van de veteranen maar door de hoeveelheid wedstrijden die ze spelen maken ze mooie grote stappen vooruit. Keep up the good work! 

Het 47e Wapen van Vlagtwedde
Martijn & Leo bij Zilveren Degen actief in Breda
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
donderdag 09 december 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://encavant.nl/

Meest gelezen

24 april 2018
962 Hits
24 november 2018
913 Hits

Contact SV En Cavant

Bezoekadres:
Jan van Egmondstraat 16, Purmerend
 
Telefoon: 06-48690978
 

Volg ons

            

 
© 2015 - 2021 SV En Cavant - Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: PeterSwebsites