1 minuten leestijd (227 woorden)

Estec Tournament Noordwijk

We bezochten voor het eerst het recreatieve ESTEC Toernooi in Noordwijk. Nikki, Cas & Marco zijn in actie gekomen. Cas vindt het toch nog spannend om geraakt te worden en durft de strijd iets minder aan te gaan. We hebben besloten dat het met een borstplaat zeker vooruitgang moet gaan boeken. De volgende toernooien zullen met borstplaat verschermd worden waardoor Cas zijn kwaliteiten steeds beter zichtbaar zullen zijn.

Nikki had tweer keer een hele sterke poule met de uiteindelijke winnaar en een aantal zeer ervaren schermers. Zij wist in de 1e poule 1 wedstrijd te winnen en in de 2e poule helaas geen wedstrijd te winnen en moest in de eliminatie direct tegen de uiteindelijke winnaar. Helaas werden de dames achteraf niet alsnog gesplitst en daarom was het voor Nikki snel afgelopen.

Marco begon in de degenpoule met 1 knappie winstpartij. In de 2e poule die daarop volgde wist hij maar liefst 3 wedstrijden te winnen. Echt goed om te zien dat Marco zulke resultaten boekt voor de korte tijd die hij pas schermt.  Vervolgens jammer genoeg een zware loting tegen Rob de Best die een mindere poule schermde. Marco wist het spannend te maken maar trok helaas aan het kortste eind en verloor met 11-15.


Een toernooi met gemengde gevoelens omdat er door Marco goede resultaten zijn neergezet maar helaas werd er bij dames floret geen apart toernooi verschermd waardoor Nikki zwaar ingedeeld werd.

Randstadtoernooi in Amstelveen
Het 47e Wapen van Vlagtwedde
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
woensdag 19 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://encavant.nl/

Meest gelezen

24 april 2018
997 Hits
24 november 2018
948 Hits

Contact SV En Cavant

Bezoekadres:
Jan van Egmondstraat 16, Purmerend
 
Telefoon: 06-48690978
 

Volg ons

            

 
© 2015 - 2022 SV En Cavant - Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: PeterSwebsites