2 minuten leestijd (312 woorden)

Koning Willem II toernooi in Tilburg

Voor de degen senioren was het alweer het 2e toernooi dit seizoen. Dit keer mochten Leo & Marco afreizen naar Tilburg voor het 31e Koning Willem II Toernooi. Een groot deelnemersveld van 55 heren degen die na de voorronde opgesplitst werden in een A-poule & B-poule. In de voorronde wist Marco meteen zijn eerste partij te winnen en wist Leo helaas nog geen partij te winnen. Het spel van Marco was goed, van Leo kwam het spel nog niet echt van de grond.

Voor zowel Leo als Marco lag het in de lijn der verwachting dat zij konden deelnemen aan de B-poule. De B-poule was een gemixte poule van 18 dames en heren. Ook hier werd dus weer een poule geschermd gevolgd door een eliminatie.

In de poule wist Leo zijn spel aanzienlijk te verbeteren en werd er tijdens de partij goed geschakeld in welk spel op dat moment het beste was, zo ook bij Marco. Ze groeiden allebei echt in het toernooi.
Leo wist 1 partij te winnen en een andere ging nipt met 4-5 verloren maar waarbij vooral het spel zeer positief opviel.

Marco wist zelfs 2 partijen te winnen en de andere partijen goed tegenstand te bieden. Dit resulteerde voor Leo in een 14e plaats en Marco in een 10e plaats.

Helaas ging voor beiden de eliminatie die volgde verloren.
Leo kwam vrij snel in de partij 9-2 achter maar na de eerste pauze wist hij zijn spel goed aan te passen maar was het gat te groot om in te halen tegen de als derde geplaatste schermer na de poule. Het werd 9-15.
Marco moest het opnemen tegen de uiteindelijk verliezend finalist en wist ook niet goed wat te doen tegen de tegenstander, met als resultaat een mooie 7-15.

Al met al een mooi toernooi waar weer veel wedstrijden zijn geschermd en is er een grote stap in het mentale en tactische spel op de loper.

2e Timberwolves Memorial 2018
Start van het nieuwe seizoen in Zwolle
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
woensdag 19 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://encavant.nl/

Meest gelezen

24 april 2018
997 Hits
24 november 2018
949 Hits

Contact SV En Cavant

Bezoekadres:
Jan van Egmondstraat 16, Purmerend
 
Telefoon: 06-48690978
 

Volg ons

            

 
© 2015 - 2022 SV En Cavant - Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: PeterSwebsites