2 minuten leestijd (333 woorden)

Randstadtoernooi in Amstelveen

​Dit weekend reisde wij weer af en dit keer mochten we met de floret schermers naar Amstelveen waar het Randstadtoernooi werd georganiseerd. In de ochtend waren Cas & Pepijn aan de beurt. 

Cas gaat elke wedstrijd met stappen vooruit en de borstplaat geeft hem in ieder geval meer vertrouwen om op de loper te staan en vol voor de winst te gaan. De winstpartijen zijn er nog niet maar zitten er zeker aan te komen. Cas is op de goede weg! Ga zo door!

Voor Pepijn was het zijn allereerste toernooi. Altijd een spannende gebeurtenis maar Pepijn bleef rustig en wist in de poule zelfs een wedstrijd te winnen! Daarna in de B-poule wist hij alle 5 wedstrijden te winnen en behaalde een zo een zeer knappe 19e plaats!

Mees was in de ochtend actief als scheidsrechter en werd weer zeer gewaardeerd door alle aanwezige schermers! Daarna nam hij de sabel in zijn hand en ging de strijd aan. Hij behaald een knappe gedeelde derde plaats!

In de middag mochten Nikki & Martijn de strijd aangaan. Nikki had een sterke poule en wist hier heel goed tegenstand te bieden. Zichtbaar stappen vooruit gezet ten opzichte van het vorige toernooi. Ook zij was in de B-poule actief en wist daar ook de 1e plaats te behalen! Super gedaan. Stap voor stap naar de top!

Martijn had een iets gunstigere loting en wist dan ook al zijn partijen in de poule te winnen. In de eliminatie kreeg hij het wat zwaarder en wist in de kwartfinale met het minimale verschil te winnen van Patrick Sluman (15-14). In de halve finale tegen Gijs Reurekas ging het iets makkelijker omdat het spel van Gijs Martijn heel goed lag. Martijn wist de partij te winnen met 15-10 en klaar om de finale te spelen. Dit was tegen collega-schermleraar Floris Nonhebel. Altijd een spannende wedstrijd maar dit keer had Floris een zware weg naar de finale gehad waardoor hij redelijk vermoeid was. De wedstrijd wist Martijn te winnen met 15-8 en daarmee wist hij het Randstadtoernooi te winnen! Gefeliciteerd Martijn!Schermvereniging En Cavant & Roeivereniging De Whe...
Estec Tournament Noordwijk
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al een account? Hier aanmelden
Gast
donderdag 09 december 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://encavant.nl/

Meest gelezen

24 april 2018
962 Hits
24 november 2018
913 Hits

Contact SV En Cavant

Bezoekadres:
Jan van Egmondstraat 16, Purmerend
 
Telefoon: 06-48690978
 

Volg ons

            

 
© 2015 - 2021 SV En Cavant - Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: PeterSwebsites